Uw zakelijke partner voor betaalbare interieurconcepten

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

  1.

  Plan je afspraak in onze showroom

  Wij hebben een showroom in Zwolle, Slagharen en Rogat. Hier hebben we samen meer dan 20.000 vierkante meter aan bedden, meubels, tuinmeubels en alles wat te maken heeft met de inrichting van jouw concept. Zo kunt u rustig rondkijken, de meubels uittesten en inspiratie opdoen om jouw ideeën tot leven te brengen! Mocht het niet lukken om langs te komen, dan komen wij gewoon bij jou! Met onze rijdende showroom komen we langs op locatie met een geselecteerd assortiment, zodat jij alsnog het oneindige comfort kunt ervaren.


  2.

  Stel een op maat gemaakt plan samen

  Samen met onze klanten maken we altijd een uniek, op maat gemaakt plan om zo tot de meest praktische en comfortabele totaaloplossing te komen, helemaal passend binnen jouw budget!


  3.

  Ontvang binnen 1 – 3 weken al jouw producten!

  En het beste van alles? Door de korte lijnen met onze leveranciers en eigen voorraad heb je bij ons geen lange levertijden. Hierdoor kunnen wij ook de beste prijs bieden en alles snel bij jou op locatie bezorgen. Dus voor snelle, zorgvuldige en voordelige service ben je bij ons aan het juiste adres!

  image/svg+xml