Over Camping de Koeksebelt

Vol enthousiasme hebben vakantiebungalow ‘Koekoeksnest’ op Camping de Koeksebelt mogen inrichten. Dit was een uitdagend project waarbij we rekening hielden met beperkte ruimtes, maar desondanks het sfeervolle campinggevoel wilden behouden.

In het Koekoeksnest hebben we slim gebruikgemaakt van de beschikbare ruimte. De flexibele boxsprings kunnen zowel als 1- of 2-persoonsbedden worden opgemaakt, wat de functionaliteit optimaliseert.

Om een hygiënische uitstraling te behouden, kozen we voor blauw beddengoed, wat langdurig fris oogt. Met de nachtkastjes ernaast krijgt de slaapruimte een extra speels effect!

In de eethoek kozen we voor een kleinere krasvaste eettafel met bijpassende eetkamerstoelen gemaakt van makkelijk te onderhouden microvezel.

Zo kun je de tafel en stoelen gemakkelijk met een natte doek afnemen wanneer de gasten zijn geweest. En komen de nieuwe gasten in een frisse omgeving terecht.

Om het campinggevoel te versterken, brachten we sfeervolle verlichting aan in de vakantiebungalow. Een knus bankje met salontafel maakt de inrichting compleet en creëert een gezellige kleine woonkamer, waar gasten kunnen ontspannen na een dag vol avonturen.

Het is mooi om te zien hoe de Koekoeksnesten op Campaging de Koeksebelt zijn omgetoverd tot een vakantieoord met de beperkte ruimte die er is

Fotogallerij Camping de Koeksebelt

image/svg+xml