Over Guesthouse Hollewand

Voor Guesthouse Hollewand mochten wij de gehele inrichting verzorgen van hun Bed and Breakfast. Bij dit project ging het om de inrichting van twee prachtige B&B’s, gelegen aan de rand van Zwolle.

Bij Guesthouse Hollewand was de wens van de klant om te streven naar een elegante en chique uitstraling. Daarom is er in de slaapkamer gekozen voor een echte eyecatcher, namelijk een luxe hotelboxspring met een prachtig gestikt hoofdbord voorzien van knoopjes. Hierbij kozen we voor een comfortabele 10 cm topper, kussens en een compleet beddengoedpakket, waardoor gasten van een optimale nachtrust kunnen genieten.

Om de ruimte optimaal te benutten en flexibiliteit te bieden, hebben we gekozen voor een slaapbank in de woonkamer. Dit zorgt ervoor dat er altijd ruimte is voor extra gasten. Daarnaast voegden we een stijlvolle fauteuil toe in de woonkamer voor een speels effect.

In de eethoek hebben we gezelligheid gecreëerd door te kiezen voor een ronde tafel. De stoelen zijn niet alleen comfortabel, maar ook gemakkelijk af te nemen en te onderhouden, wat perfect past bij een B&B. We zijn blij en trots op het eindresultaat van Guesthouse Hollewand waarbij we samen met onze klant gewerkt hebben aan een sfeervolle en functionele omgeving voor hun gasten.

Fotogallerij Guesthouse Hollewand

image/svg+xml